Siirry sisältöön

Yksityisyydensuoja

Destinia S.L. Travel Agency MARCA: DESTINIA S.L.,C.I.C.M.A. nº 1257. Yritys on rekisteröity Madridin kaupparekisterin niteen 15.973, lukuun 206, osaan 8, sivulle M-270179. Sen osoite on C/Gran Vía, 22 Dcdo. 4º 28013 Madrid, Espanja (jäljempänä Destinia). Destinia ymmärtää, että korkeimpien laatuvaatimusten, joita se noudattaa kaikissa tuotteissaan ja palveluissaan, on ulotuttava myös sen asiakkaiden yksityisyyden suojaamiseen.
Siksi Destinia takaa, että se täyttää 13. joulukuuta annetun henkilötietosuojalain (Ley Orgánica 15/1999) vaatimukset henkilötietojen suojasta ja muut asiaan liittyvät säännökset sekä asetuksen 1720/2007 säännökset, jotka koskevat henkilötietojen suojaamista. Tämän lisäksi se vakuuttaa suojaavansa yksityisyyttäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tästä asiakirjasta löytyvät kaikki tiedot, jotka tarvitset sen ymmärtämiseksi, miten hallitsemme ja varmistamme yksityisyytesi.

Kuten tiedät, Destinia tarjoaa kaikenlaisia matkailupalveluja verkkosivustonsa kautta. Mutta sivusto ei ole ainut kanava, jonka kautta olemme yhteydessä sinuun. Verkkosivustolla olevien tietojen ja tarjonnan lisäksi Destinia käyttää muitakin keinoja ollakseen lähellä asiakkaitaan ja tarjotakseen heille kätevällä tavalla kaiken heidän tarvitsemansa tiedon. Sen vuoksi Destinia ilmoittaa, että Yksityisyydensuoja ulottuu myös muihin verkkosivustosta erillään oleviin viestintävälineisiin, kuten sosiaaliseen mediaan, uutiskirjeisiin, sähköposteihin, mobiilisovellukseen ja muihin käytössä oleviin viestintävälineisiin.

Koska elämme muuttuvassa maailmassa, Destinia suosittelee, että tutustut aika ajoin yksityisyydensuojaan ja tarkistat, onko siihen tehty muutoksia, joiden vuoksi haluat ehkä lopettaa Destinian palvelujen käytön. Tämä suositus tulisi ottaa huomioon erityisesti silloin, kun teet varauksen kauttamme.

Millaisia henkilötietoja Destinia käyttää ja miksi suostumuksesi niiden käyttämiseen on tärkeä?

On olemassa kaksi tapaa käyttää palvelujamme: rekisteröitymällä Destinian asiakkaaksi ja rekisteröitymättä Destinian asiakkaaksi. Kun teet varauksen ilman, että rekisteröidyt Destinian asiakkaaksi, annat meille perustiedot, jotka tarvitaan palvelun tilaamiseen, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, maksutiedot, muiden matkustajien nimet ja ehkä jonkun muun palvelun tarjoamiseen tarvittavan tiedon. Nämä tiedot varastoidaan ja tallennetaan laissa säädettyjen periaatteiden mukaisesti.

Jos, kuten toivomme, suhteesi Destinian kanssa kuitenkin jatkuu, paras tapa hoitaa asioita kanssamme on epäilemättä käyttäjätilin luominen. Henkilökohtaisten asetustesi kautta voit valita vapaaehtoiset tiedot, jotka haluat jakaa omassa profiilissasi pakollisten avaintietojen lisäksi. Näitä ovat: nimi, sähköpostiosoite, osoite. Voit siis tarjota meille vapaaehtoisia tietoja, jotka voivat helpottaa varausprosessiasi ja jotka auttavat meitä tarjoamaan sinulle parhaiten tarpeisiisi sopivaa tietoa.

Molempien vaihtoehtojen kohdalla sinulla on aina mahdollisuus tilata uutiskirjeemme ilman, että sinun tarvitsee avata käyttäjätiliä tai tehdä varausta kauttamme. Tällaisissa tapauksissa sinua pyydetään antamaan vain palvelun tarjoamisen kannalta olennaiset tiedot.

Samoin haluamme kertoa sinulle, että Destinia käyttää myös älypuhelimella tehdyissä hauissa evästeitä selailukokemuksesi parantamiseksi ja voidakseen tarjota sinulle tuotteita ja palveluja, jotka sopivat parhaalla mahdollisella tavalla toiveisiisi. Lisätietoa evästeiden käytöstä löydät täältä <a href="https://destinia.fi/web/cookies">täällä</a>. Tähän liittyen haluamme kertoa sinulle myös sen, että voimme saada sinusta tietoa myös silloin, kun käytät tiettyjä sosiaalisen median palveluja.

Miksi Destinia kerää, käyttää ja jakaa tietojasi ja henkilötietojasi?

13. joulukuuta annetun henkilötietosuojalain (Ley Orgánica 15/1999) vaatimuksia noudattaen antamiasi tietoja käsitellään asiakastietoina, joista Destinia on niiden omistajana vastuussa.


Destinia voi käyttää tietojasi ja henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin ja seuraavista syistä:

Varaukset: käytämme henkilötietojasi online-varauksesi hoitoon. Tähän kuuluu henkilötietojen välittäminen palveluntarjoajille sekä omaan asiakaspalveluumme.

Palvelujemme parantaminen: koska mielipiteesi on Destinialle tärkeä, voimme käyttää tietojasi siihen, että pyydämme sinulta mielipidettä palveluista, jotka olet varannut kauttamme. Yksityisyytesi suojaamiseksi emme välitä palveluntarjoajille yksityiskohtaisia tietoja, jotka jaat kanssamme, ellet itse määrää toisin.

Voimme myös käyttää tietojasi sellaisia analyyttisia tarkoituksia varten, joilla pyritään parantamaan Destinian palveluja, esimerkiksi online-alustoja.

Käyttäjätilin hallinta: Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden käyttäjätilin ylläpitoon verkkosivustollamme. Käytämme antamiasi tietoja käyttäjätilin hallinnointiin. Näin voit hallita varaustesi tilaa itse tai Destinian avulla, hoitaa laskusi nopeammin, päästä osalliseksi tarjoamistamme erikoistarjouksista, tehdä varauksia helpommin ja hallita henkilökohtaisia asetuksiasi, joiden avulla voit luoda ja jakaa listoja, tarkastella aiemmin katsomiasi majoituspaikkoja sekä aiempia varauksiasi ja katsella muita tietoja, joita olet antanut majoituspaikoista ja matkakohteista. Näet myös lähettämäsi kommentit paikoista, joissa olet majoittunut.

Mainonta: Sen lisäksi, että markkinointia toteutetaan evästeiden avulla (voit tutustua Evästeiden käyttöön tästä http://destinia.com/web/cookies/fi), käytämme tietojasi lähettäessämme sinulle uutiskirjeitä, jotka on räätälöity mieltymystesi mukaan. Toteutamme siis markkinatutkimusta, jotta voimme tarjota sinulle aina uusimmat trendit ja parhaat matkat.

Markkinatutkimukset: Silloin tällöin voimme kutsua sinut osallistumaan johonkin markkinatutkimukseen. Niitä henkilötietoja, joita emme voi muuttaa anonyymeiksi, käytämme tietysti vain luvallasi.

Petosten havaitseminen ja ehkäisy: Lain edellytysten ja hyvän uskon vaatimusten mukaisesti voimme käyttää henkilötietoja vilpillisten, laittomien ja ei-toivottujen toimien havaitsemiseen ja ehkäisyyn.

Miten Destinia käyttää sosiaalista mediaa?

Käytämme vain Facebook-liitännäistä, jonka tarkoituksena on saada sinut tykkäämään sivustostamme.

Muut vaihtoehdot, joilla voidaan jakaa tietoa sosiaalisissa verkostoissa, toteutetaan yksinkertaisten suorien linkkien avulla ilman liitännäisiä.

Tietojasi ei käytetä sosiaalisten verkostojen kautta mihinkään muuhun tarkoitukseen lukuun ottamatta yksittäisiä tapauksia, joissa sinulta pyydetään selkeästi lupa tietojesi käsittelyyn.

Miten Destinia jakaa asiakkaiden tietoja kolmansille osapuolille?

Tietyissä olosuhteissa voimme jakaa henkilö​tietoja kolmansille osapuolille.


Palveluntarjoajalle, jolle olet tehnyt varauksen: Jotta voit käyttää varauksesi, meidän on välitettävä tietosi kyseisille palveluntarjoajille. Näiden tiedonantojen sisältö vaihtelee varauksesi muodon mukaan. Esimerkiksi silloin, kun palveluntarjoaja vaatii kortin numeron tai haluaa tehdä katevarauksen varauksen vakuudeksi, nämä tiedot lisätään tavallisiin varaustietoihin (nimi, varauspäivät, matkustajat ja toiveet).


Järjestelyistä vastaaville: On mahdollista, että tietosi voidaan välittää Destinian ulkopuolisille yhteistyökumppaneille, joiden vastuulle olemme luottaneet tiettyjen asioiden hoidon (esimerkiksi varausten ja maksujen hoito, erilaiset hallinnolliset toimitukset ja asiainhoidot jne.). Tässä tapauksessa Destinia vakuuttaa, että yhteistyökumppanit ovat luottamuksellisuutta koskevien sopimusehtojen ja sitoumusten piirissä henkilötietosuojalain artiklassa 12 säädetyn henkilötietojen hoitovastuun mukaisesti.


Toimivaltaisille viranomaisille: Siltä osin, mitä eri oikeusjärjestelmät meiltä vaativat, voimme jakaa tietojasi ja henkilötietojasi eri virallisten hallinto-, poliisi- ja oikeustahojen kanssa.

Miten Destinia käyttää asiakkaiden kommentteja ja tietoja, joita asiakkaat jakavat kohteista?

Sen jälkeen kun olet käyttänyt palvelujamme, haluat ehkä jakaa kokemuksesi Destinian ja muiden palvelun käyttäjiemme kanssa. Destinia rohkaisee sinua tekemään niin, koska se on paras keino palvelujemme jatkuvaan parantamiseen.


Vaikka emme lähettäisi sinulle kyselyä palvelusta, voit julkaista mielipiteesi foorumeillamme, joille sekä Destinia että muut matkailijat pääsevät.


Kuten aina, kun lähetät kommentteja yleisille foorumeille, hyväksyt, että kommenttiesi kaikki sisältö käyttäjätunnuksesi mukaan lukien, voidaan julkaista Destinian eri foorumeilla sekä Destinian verkkosivulla, sosiaalisessa mediassa ja mobiilisovelluksissa.

Mitä turvallisuusmenetelmiä Destinia käyttää suojaamaan tietojasi ja yksityisyyttäsi?

Sen lisäksi, että noudatamme täysin tietosuojalainsäädännön vaatimuksia sen suhteen, miten käsittelemme kaiken tyyppisiä tietoja, käytämme myös aina uusimpia turvajärjestelmiä, salausta ja kulunvalvontaa, jotta voimme estää luvattoman pääsyn tietoihin sekä henkilötietojen väärinkäytön. Tällä tavoin varmistamme, että vain valtuutettu henkilöstö pääsee käsiksi tietoihisi heille annettuja asianmukaisia tehtäviä varten.
Alaikäiset


Palvelumme on suunnattu yli 18-vuotiaille tai itsenäisesti asuville alaikäisille. Alaikäiset ja huoltajansa luona asuvat henkilöt voivat käyttää palvelujamme vain, jos he voivat osoittaa, että heillä on vanhempansa ja/tai huoltajansa suostumus. Jos näin ei ole, pidätämme oikeuden poistaa kaikki tiedot sekä peruuttaa mahdolliset varaukset.

Miten voit pitää huolta yksityisyydensuojastasi?

Sen lisäksi, että sinun kannattaa tietyin väliajoin tarkistaa yksityisyydensuojaa koskevat tiedot, voit käyttää oikeuttasi päästä käsiksi tietoihisi, oikaista niitä tai peruuttaa ne lähettämällä meille viestin, ja liittämällä mukaan kopion henkilötodistuksestasi, osoitteeseen Destinia en C/ Gran Via nº 22 4º dpdo. Madrid, Spain, tai faksilla numeroon +34902196339, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen atencioncliente@destinia.com.
Voit lopettaa Destinian uutiskirjeiden tilauksen milloin tahansa klikkaamalla linkkiä ""Lopeta tilaus"", jonka löydät jokaisen uutiskirjeen lopusta. Voit lopettaa tilauksen myös suoraan verkkosivuston kautta antamalla sen sähköpostiosoitteen, johon uutiskirjeen tilaaminen lopetetaan, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen baja-boletinofertas@destinia.com.


Huomaathan vielä, että vaikka tietosi voidaankin poistaa pyynnöstäsi, tämä poisto tehdään lain asettamissa rajoissa ja se huomioon ottaen, mitä lailliset oikeudet ja oikeudelliset vaatimukset edellyttävät (esim. verotukselliset ja hallinnolliset vaatimukset). Joka tapauksessa tietojen poisto ei tarkoita sitä, että ne poistettaisiin järjestelmästä välittömästi, vaan tiedot pysyvät arkistoituina tietyn aikaa. Tiedot ovat tällöin rajoitetusti hallinto- ja oikeusviranomaisten käytettävissä.